Site icon PC HOCASI

2025 Renault Captur Satışa Çıktı! İşte Fiyatı

2025 Renault Captur

Türkiye yatırımlarına hız veren Renault, geçtiğimiz gün yeni araçlarını bir bir duyurdu. Ülkemizde satışa çıkan yeni otomobil ise 2025 Renault Captur oldu. Tasarımsal anlamda çeşitli değişikliklerle karşımıza çıkan yeni seri motor konusunda da tüm seçeneklerde hibrit versiyon sunuyor. Hemen fiyatlara ve teknik özelliklere geçelim.

2025 Renault Captur Nasıl Değişiklikler Sunuyor?

Makyaj çalışmasından çıkan yeni serinin ön kısımda yeni logo ve aydınlatma takımıyla güncellendiğini görüyoruz. Yeni nesil Clio modellerinde olduğu gibi Bumerang tip farlar ve çok daha ince bir havalandırma alanı bizi karşılıyor.

Alt tampon bölümünde daha kaslı bir yapıya sahip olan yeni Captur, arka kısma geçtiğimiz zaman ise çok büyük değişimler sunmuyor. Arka kısımda da yine sabit bir tasarım yapısı karşımıza çıkıyor. Yeni logonun eklenmesi bir yana far takımlarında çok büyük bir değişiklik durumu söz konusu değil.

2025 Renault Captur

Geçelim aracın iç tasarımında neler sunacağı bölümüne. 2025 Renault Captur, beklediğimden çok daha sade bir iç tasarım yapısıyla geldi. Tam ortaya konumlandırılmış olan bir Tesla ekran var. 10.4 inç olan merkez ekranda tüm araç içi bilgilerini alabiliyorsunuz.

Sürücü kısmında ise 10,25 inçlik bir dijital gösterge alanı karşımıza çıkıyor. Buna karşın vites bölümünde düzenleme yapıldığını ve iç mekan kaplamalarında deri döşemeye veda edildiğini de görmekteyiz.

2025 Renault Captur

Gelelim Motor Kısmına

Yeni kasada öne çıkan iki motor seçeneği var. İlk seçenekte 1.3 litrelik mild hibrit 160 beygirlik motor kullanılmakta. 270 Nm tork üreten motorun, 7 ileri çift kavrama otomatik şanzıman ile sunulduğunu belirtelim.

İkinci seçenekte ise full hibrit motor sunulmakta. Bu motorda ise 145 beygirlik güç ile 250 Nm tork sunulacak. Vites konusunda ise multimode otomatik şanzıman sunulmuş.

2025 Renault Captur

2025 Renault Captur Fiyatı Nasıl?

Fiyat konusunda da paketlere göre ayrı değerlendirme yapmak gerekiyor. En düşük seçenek 1.595.000 TL fiyatla satışa sunuldu. Tüm paketler ve fiyatlarını da hemen aşağı ekliyoruz.

Türkiye satışlarının şu an için başladığını da eklemiş olalım. Satış fiyatlarının opsiyon seçeneklerine göre değişebileceğini de eklemiş olalım.

Exit mobile version